Pöytyän Pöllöjen partiotaitokisat kotikunnan metsissä

Jukola 6.–7.11.2010

Pallokalat ilmoittautuvat Teijan rastille.

Syksy oli jo pitkällä, kun Pöytyän Pöllöjen perinteinen Jukola-partiotaitokilpailu kilpailtiin Puhon metsissä. Kisaan mukaan oli lähtenyt kolme vartiota, joista voittajaksi selvisi Pallokalat. Pallokaloissa kilpailivat Taru-Inka, Venla ja Emmi. Kilpailussa seikkailijat ja tarpojat testasivat taitojaan neljällätoista eri rastilla. Yhtenä tehtävänä oli päiväkirjan pitäminen. Seuraavassa siis Jukola kilpavartioiden kuvaamana.

Pallokalat-vartion päiväkirja

Ekaksi oli saapuminen ja tehtiin linnunpönttöjä. Se oli alkurasti. Sitten lähdettiin suorittamaan päivän kahdeksaa rastia. Vaikein rasti oli solmurasti. Helpoin oli EA-rasti. 4.rasti oli ruokarasti. Äijänkantoon saavuttiin maamerkkejä seuraten. Oli kylmä. Äijänkannossa oli siisti huussi, joka näytti leikkimökiltä. Lämmittelimme ruokaa odotellessa Hannan opastuksella erilaisin leikein. Teimme roskiksen. Yö oli kylmä ja ahdas. Oltiin kipinässä. Kaikilla oli kylmä. xD Jaanan puuro oli suolaista.

Ketterät Ketut -vartion päiväkirja

Pallokalat ilmoittautuvat Teijan rastille.

Ensin oltiin solmuja solmimassa. Sitten mentiin EA-kurssille. Sen jälkeen oltiin ruokaa laittamassa. Sitten tehtiin sytykkeitä. Sen jälkeen tehtiin apinannyrkkejä. Sit kierrätettiin. Ja pian harjoittelimme maamerkkejä. Pian nukkumaan.

Kymppilinja-vartion päiväkirja

Me tehtiin PÖNTTÖ! Eikä osattu muuta solmua ku merimiessolmu. Me kaikki missattiin vedetään hatusta ohjelma! Me tehtiin paineside Johkulle. Sit meil kaikil oli nälkä ja me luultiin et me päästäis syömään, mut Aino joutu kokoomaan trangian silmät kii. Lopulta me päästiin syömään. Sitten mentiin Teijan tykö. Tehtiin munakennoista talisia. Sitten nähtiin naku eli Aku-koira. Mentiin Suvin tykö tekemään apinannyrkkejä. Siin meni HERMOT! Mentiin tyttöjen tykö harjottelemaan kierrätysjuttuja. Sitten mentiin suunnistaa merkkiä. Sitten tultiin TÄNNE.